Homestaging

Att visa en tom bostad kan påverka potentiella köpare negativt då det är svårt att uppfatta bostadens storlek, rymd och ljus. Homestaging är en fullmöblering av en annars tom bostad där vi inreder med möbler, trivsamma textilier, växter, belysning, tavlor och olika inredningsdetaljer som lyfter fram bostadens fulla potential. Genom att göra rätt val av färg och form förändrar vi helhetsintrycket och bidrar till en snabbare försäljning. Som säljare kan du lugnt luta dig tillbaka. Vi arbetar tätt tillsammans med din mäklare och samordnar allt inför möblering och fotografering.

Varför homestaging?

1

Positiv effekt på slutpriset

Idag föreslår många mäklare att du tar hjälp av en stylist för att få hjälp med homestaging när du ska sälja en bostad. De vet att det ger en effekt på slutpriset.

2

Avdragsgillt vid försäljning

Homestaging är väl värt investeringen, dessutom är det avdragsgillt vid försäljning och vi fakturerar alltid efter avslutad affär. Bra va? Läs mer här

3

Väcker känslor

Rummen ska harmonisera med varandra och genom att göra rätt val av färg och form kan vi skapa rätt upplevelse av ett hem, oavsett om det är nytt eller gammalt.