Inredningshjälpen

Vill du få hjälp att inreda hela eller delar av ditt hem är inredninghjälpen prefekt för dig!

Inredningshjälpen finns för dig som bor i ditt drömhem men vill ha tips och förslag på hur du kan ändra och komplettera din befintliga inredning hemma. Vi hjälper dig med färgval, tapeter, ljussättning och mycket mer så att du får det där hemmet du längtar efter. 

När du bokar inredningshjälpen kommer en av våra proffsiga inredare och besöker dig för en konsultation. Vi arbetar sedan fram en lösning som passar dig, ditt hem och dina behov.

Pris 5000kr inkl. 2 tim. uppstartsmöte samt eventuell offert

Boka inredningshjälpen

Våra bästa inredningstips!

1

Neutral bas och naturliga material

Arbeta med en neutral bas och naturliga material för att skapa en ombonad känsla som passar de flesta i smaken. På detta sätt kan upplevelsen av rummet förändras snabbt och enkelt med textilier och mönster. 

2

Blanda hårda och mjuka material

Försök att blanda hårda och mjuka material i köket. Det blir lätt hårt med exemeplvis rostfritt stål, marmor och kakel. Satsa på en snygg duk för bordet eller en fin matta. På matbordet kan du ha en stor bukett med snittblommor tillsammans med ett ljus.

3

Belysningen

Belysning är så mycket mer än en snygg lampa. Förutom allmänbelysning är det fördelaktigt att använda punkt- och arbetsbelysning och så klart stämningsbelysning(!). Att lamporna i sig är dekorativa inredningsdetaljer är  en bonus.

LÄS VÅR BLOGG – ENKELT & STILRENT

Sätt färg på väggarna

Sätt färg på väggarna

Såhär när sommaren raskar på i ett snabbt tempo och hösten står näst på tur, faller lusten ofta på att vilja greja inomhus igen, kanske till och med måla eller[…]

Read more
Så pimpar du din balong

Inredningsexperten: Så pimpar du din balkong

Försök att se din balkong som en del av din bostad, och inred i samma stil. Det tipsar inredningsexperten Lina Land om. – Ofta är vi försiktigare när det kommer[…]

Read more
Konsten att hänga rätt

Konsten att hänga rätt 

Det finns så mycket fint att använda sig av när det kommer till att dekorera väggarna i hemmet. Det som kan vara lite trixigt är hur man skall hänga upp[…]

Read more