Homestyling

Vi lyfter fram bostadens fördelar genom möblering, ljussättning och detaljer. Tillsammans med mäklaren går vi igenom målgruppen för bostaden för att sedan inreda och skapa ett hem där köparen kan se sig själv bo och leva. Beroende på bostadens yta, planlösning och befintlig inredning anpassar vi homestylingen efter era behov. 

Homestyling Liten

Vi använder oss av bostadens möbler och inventarier som vi arrangerar på bästa sätt och skapar rätt känsla inför fotografering och visning.

Referenspris
9000kr

Homestyling Mellan

Vi utgår från bostadens befintliga möblemang och kompletterar med enklare rekvisita, textilier och inredningsaccessoarer som ger en luftig och lyxig känsla.

Referenspris
17000kr

Homestyling Stor

Vi utgår från befintligt möblemang men kompletterar med ett par större möbler, växter, mattor, textilier och belysning som skapar en helt ny upplevelse!

Referenspris
29000kr

Varför homestyling?

1

Positiv effekt på slutpriset

Idag föreslår många mäklare att du tar hjälp av en stylist för att få hjälp med homestyling när du ska sälja en bostad. De vet att det ger en effekt på slutpriset. 

2

Avdragsgillt vid försäljning

Homestyling är väl värt investeringen, dessutom är det avdragsgillt vid försäljning och vi fakturerar alltid efter avslutad affär. Bra va? Läs mer här!

3

Väcker känslor

Rummen ska harmonisera med varandra och genom att göra rätt val av färg och form kan vi skapa rätt upplevelse av ett hem, oavsett om det är nytt eller gammalt.