Skapa ordning i en hall full av kaos

Vi vet att ett av de svåraste rummen att hålla ordning i är hallen. Det kan kännas som att hur man än försöker så hittar sakerna ändå aldrig hem så vi tänkte att vi idag skulle ge er våra bästa tips. Vi älskar förvaring och vi älskar framförallt dold förvaring, den skapar ett lugnt intryck för hemmet. Något som man bör ha som utgångspunkt är att om var sak har sin plats – då är det ganska enkelt att hålla ordning.

I hallen är garderober ett självklart bra alternativ på dold förvaring. Tänk på att optimera din yta och om det är svårt att möblera kan det vara värt att ta in hjälp utifrån som kan platsbygga och på så sätt utnyttja alla skrymslen och vrår. Satsa gärna på tidlös och funktionell förvaring som håller hög kvalitet. Då kan den förhoppningsvis användas längre och vi minskar på allt slit och släng. Var också noga med att välja rätt djup i garderoben.Finns det utrymme så satsa på en extra djup så du får plats att både hänga, vika in på hyllor och använda lådor.

Några andra små smarta tips på förvaring i hallen kan vara en korg för alla nycklar, en låda där pennor, solglasögon, reflexer och annat småplock som har en tendens att ligga och drälla kan samlas och ett lock kan läggas på. Varför inte ha en sittpuff med förvaringsmöjligheter i stället för en pall? Eller sätt upp armeringsjärn på väggen som kan användas som anslagstavla med hjälp av enkla klämmor, snyggt och praktiskt.

Som ni hör finns det en hel del tipps och trix att ta till men det vi rekommenderar att utgå ifrån – se till att var sak har sin givna plats, då blir det så mycket enklare att hålla ordning