Om oss

homestyling

Homestyling Trestad är ett inredningsföretag med kontor i Vänersborg. Vi utför arbeten i Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla med omnejd. Homestyling Trestad inreder alla sorters bostäder som ska ut till försäljning, stora som små. För oss är det viktigt att varje styling är unik och att bostaden känns varm och inbjudande. Vi anpassar alltid styling efter område, bostad och tänkta köpare.

Vårt mål är att din bostadsförsäljning ska gå så smidigt som möjlig och därav erbjuder vi även tjänster som målning, snickeri och flyttstädning. Vi skräddarsyr helt utefter era behov och finns där för er hela vägen. Homestyling Trestad arbetar mot både privatpersoner och mäklare. Vi erbjuder naturligtvis även våra tjänster till dig som inte ska flytta men ändå behöver inredningshjälp.

 

 

 

 

 

 

LINA
Homestyling Trestad drivs av Lina Land. Hon har ett brinnande intresse för inredning, hus, design, ljussättning, Feng Shui, målning, snickeri och allt därtill. Lina har en drivkraft och en vision om att optimera bostadsförsäljningar genom sin känsla för stil och form samt vara med säljaren/kunden hela vägen. Denna vision har fått henne att starta Homestyling Trestad. Du är varmt välkommen att kontakta Lina om du har frågor.