Homestyling

HOMESTYLING
Här är de grundpaket som vi erbjuder, men skräddarsys helt efter dina behov. Homestyling Trestad har alltid ett nära samarbete med din mäklare så att allt går snabbt och smidigt. Vi är med vid fotograferingen för att tillsammans med fotografen se till att din bostad visar sin allra bästa sida.

 Första intrycket är viktigt, man får bara en enda chans.

STYLINGKONSULTATION
Vill du göra stylingen själv men känner att du behöver tips, råd och idéer på hur du förstärker bostadens fördelar och attraktionskraft kommer vi hem till dig så går vi tillsammans igenom rum för rum. Vi sammanställer en checklista till dig som du kan använda dig av för att lyfta fram det bästa i din bostad.

Pris: Hus 2.200kr, Lägenhet 1.500kr
Avdragsgillt vid försäljning.

FOTOSTYLING
Vill du ha till den sista touchen vid fotograferingen har du som fått en stylingkonsultation möjlighet att låta en av våra stylister vara med vid fotograferingen. Vi tar även med färska örter, frukt, grönsaker och snittblommor som passar till just din bostad och ser tillsammans med din mäklares fotograf till att dina bilder ser tilltalande ut.

Riktpris hus 100m2, 3000kr. Lägenhet 70m2, 2000kr.
Avdragsgillt vid försäljning.

STYLING LITEN
Det är lätt att bli hemmablind och det kan vara svårt att se vad som behöver tas bort och hur man kan göra enkla förändringar för att bostaden ska tilltala potentiella köpare.
I liten styling använder vi oss enbart av bostadens möbler och inventarier som vi möblerar och arrangerar på bästa sätt. En stylist hjälper dig att få den rätta känslan inför fotograferingen och visningar.

Riktpris hus 100m2 ca 6.000kr.
Avdragsgillt vid försäljning.

STYLING MELLAN
Vi utgår från bostadens befintliga möblemang och kompletterar med enklare rekvisita, textilier, och inredningsaccessoarer som får bostaden att kännas extra inbjudande. Vårt mål är att få bostaden att kännas luftig, fräsch och trivsam så att potentiella köpare känner sig hemma.

Riktpris hus 100 m2, ca 15.000kr.
Avdragsgillt vid försäljning.

STYLING STOR
Vi utgår även här från befintligt möblemang men kompletterar också med att par större möbler som exempelvis soffa och köksbord. Vill man att huset ska visa sin fulla potential bör man ha möblerat och stylat alla rum i bostaden. I den stora stylingen ingår också textilier, tavlor, mattor, belysning, accessoarer, gröna växter och snittblommor.

Riktpris hus 100m2, ca 27.000kr
Avdragsgillt vid försäljning.

HOMESTAGING/FULLMÖBLERING
En staging innefattar en komplett för målgruppen och området anpassad inredning av en tom bostad. Vi inreder med möbler, textilier, växter, belysning, konst och inredningsaccessoarer som lyfter fram objektets fulla potential. Uteplats och entré möbleras och arrangeras med växter. Tillsammans med våra samarbetspartners och deras stora möbel- och inredningssortiment kan vi alltid erbjuda stagningar som får bostaden att visa sin bästa sida.

Försäljning av tomma bostäder påverkar ofta köparen negativt då de det är svårt att uppfatta ett tomt rums storlek och möblerbarhet. Genom att inreda det på rätt sätt visar man rummets yta och skapar samtidigt en trivsam känsla som bidrar till en bättre och snabbare försäljning.
Vid en homestaging kan du som säljare lugnt luta dig tillbaka och låta oss sköta jobbet.

Vi har nära samarbete med din mäklare och samordnar allt inför fotografering och visningar. Vi dekorerar alltid med färska snittblommor och vid visning bjuder vi på kaffe, vilket brukar vara väldigt uppskattat.

Priset baseras på antal rum, yta och planlösning, kontakta oss för offert.
Avdragsgillt vid försäljning.