Summering av 2021 – so far.

Halva 2021 har nu passerat och vår sammanfattning hittills – vilket år!! Det har kantats av många otroligt roliga saker och tacksamhet samtidigt som det mesta har kantats av sjuka barn, förkylningar och annat strul. Men summan av 2021 hittills blir ändå – wow! 

Vi började året med att ta tag i något som vi hade funderat på ett tag men som vi aldrig riktigt kom i mål med, att skapa vår nya hemsida och styra upp våra sociala kanaler. Vi tog in hjälp utifrån för att faktiskt få ordning på detta (nope, vi hann verkligen inte själva och vi fick inse oss besegrade av devisen ”gör det som du är bäst på, ta hjälp med resten”) och vi är så grymt nöjda med det. Hemsidan är uppdaterad och klar, det finns en plan för våra sociala kanaler och vi har otroligt kul längs vägen. 

Någonstans under våren insåg vi att vårt dåvarande lager helt enkelt inte räckte till och ungefär samtidigt fick vi frågan om vi ville ta över en stor lokal i Vargön. Javisst sa vi och vips så hade vi utökat våra kvadratmeter till mer än det dubbla och planen att öppna en än större butik än vad vi hade sist pågår för fullt. 

Vi insåg ju även under denna resa att vi måste bli fler, på heltid. Uppdragen rullar in i ett rasande tempo (sååå tacksamma) och det finns faktiskt inte fler än 24 timmar på ett dygn. Så därför är vi ju otroligt glada att Camilla går upp till heltid i höst och att vi då är tre starka kvinnor som kör så det ryker. 

Mitt i allt ovan har vi, precis som många andra, kämpat med sjukdomar, vabb och annat som hör livet till. Vi har verkligen kämpat denna vår och vi är otroligt stolta över oss själva och vad vi har åstadkommit hittills, men resan har bara börjat. Nu fortsätter vi med ett par veckor till i ett något lugnare tempo men sen gasar vi igen och då blir det full fart framåt, precis som vanligt. 

One Response

Comments are closed.