Tack till 2021

Studiebesök hos Frendberg Agency

Idag är det den näst sista dagen på år 2021. Hur skulle du summera ditt år? Vårt har varit omtumlande, utmanande, fantastiskt, oroande, roligt, glädjande och mycket, mycket mer. Det har hänt väldigt mycket detta år som vi är tacksamma över men även en del som har varit mindre kul och faktiskt riktigt jobbigt. MEN som ni vet är vi optimister och väljer därför att fokusera på det roliga såklart!

Okej, vi börjar från början. Året började med att vi insåg att vi behövde en ny hemsida, eller det hade vi insett tidigare men vi gjorde faktiskt slag i saken. Vi blev med ny hemsida och det var även då denna blogg skapades. Hur galet att vi snart har skrivit här varannan vecka i ett år? Gillar ni det? Är det något speciellt ni vill att vi skriver om?

Sedan rullade våren på i en rasande fart och vi fick till slut till avtalet som gällde vårt nya lager och så småningom nya butik. Hur kul!? Det var en fantastisk känsla när vi väl fick nycklarna och kunde börja förbereda för den stora flytten. Här ville vi bygga upp ett grymt flöde och en struktur som var enkelt att förstå. Och vi tycker faktiskt att vi lyckats. Vi jobbade hårt i flera veckor och fick ovärderlig hjälp från nära och kära men bra, det blev det!

Vad hände sen då? Jo, vi klev rakt in i en av våra bästa höstar någonsin. Förfrågningarna rullade in och med grymt pusslande så fick vi nästan allt att gå ihop. Vi är så grymt tacksamma för alla våra kunder och samarbetspartners, utan er – inget vi! Okej, okej, vi ska inte sticka under stolen med att hösten även kantades av extremt mycket vabb och annat elände men vi grejade det. Vi valde att fira av hösten och in vintern med ett härligt dygn på Stenungsbaden, det var vi verkligen värda.

Och ni sitter vi här, med bara en dag kvar till ett nytt år och funderar över vad det kommer att bjuda på. Vi vet att detta kommer att bli året då vi öppnar upp vår butik igen men på ny adress och vi hoppas att detta kommer att bli året där vi får fortsätta och utvecklas och göra det vi tycker är allra roligast. Vi hoppas du vill följa med på resa.

Vi vill passa på att önska dig ett riktigt gott slut på 2021 och ett fantastiskt 2022.