Varför du ska inreda med trä

Att inreda hållbart och tänka långsiktigt gynnar både plånbok och miljö i det långa loppet. Trender kommer och går och det som en gång kändes klassiskt är inte längre det. Det nya klassiska förändras konstant. Men! Vi är mer påverkade av trender än vi lär tro. En trend som växer och som syns alltmer i inredningsmagasin, på nätet och i sociala medier över lag är trä. Har du undgått trä-trenden som smyger sig in allt mer i våra hem? Vi vet dem som renoverar och byter ut ett gammalt träkök till ett nytt träkök i samma nyans. Den visuella skillnaden är inte stor. Tiden förändras och materialen återkommer.

En gulnad furuspalje kan på ett enkelt sätt tas tillvara på och moderniseras. Det finns mängder med bets i olika nyanser som kan förvandla vilket hopplöst furuprojekt som helst till hållbar magi.

Trä är absolut en trend vi kommer fortsatt att älska under 2022 så än är det inte för sent att haka på. Att vilja inreda med naturens vackra material i våra hem har många fördelar. Det förmedlar liv med vackra nyanser och ådringar. Trä slits naturligt och blir bara vackrare med åren. Jordnära nyanser av trä passar in även hos er som vanligtvis föredrar en mer kall färgskala eftersom det tillför ett varmt intryck.