Hej, här är vi!

Hej, här är vi!

Vi tänker att för att kunna ta med er på resan framåt så vill vi ge er en snabb återblick på hur vi hamnade där vi är idag och vilka vi på Homestyling Trestad är.

Homestyling Trestad AB grundades 2015 och då hade vi vårt ”inredningslager” i vårt privata garage. Företaget expanderade ganska snabbt och vi insåg att det krävdes en större lagerlokal. Sagt och gjort, vi skaffade ett externt lager, på 90kvm men det räckte inte långt. Vi insåg snabbt att vi behövde än större yta och då flyttade vi hit, där vi är idag (äntligen 270kvm lager!). Då startade vi även vår inredningsbutik*. Vi är idag två heltidsanställda och ett gäng extra utefter behov och vi är på väg till ännu större lager och butik, under hösten får ni följa med längs den spännande resan.

Vi har ett nära samarbete med flertalet mäklare, fotografer och fastighetsägare men har också under den senaste tiden sett en kraftig ökning av förfrågningar gällande hjälp att inreda sitt hem vilket är otroligt roligt.

Vill ni nu veta vilka vi är som jobbar här? Tänkte väl det…

Lina Land

Här ser ni Lina, the boss lady. Lina har ett brinnande intresse för inredning och är grym på att locka fram det bästa av ett hem. Hon är otroligt målinriktad och dessutom en grym chef!

Lina älskar arkitektur och är en riktig ”handyman”, hon är hantverkaren i bolaget. 

Malin Bengtsson

Här har ni Malin, en riktig klippa som har ett otroligt öga för detaljer. Malin är en slitvarg och ger sig inte förens allt är perfekt. Med henne som stylist är man garanterad ett resultat utöver det vanliga. Malin är dessutom som ett uppslagsverk när det kommer till varor, priser, inköpsställen och liknande, hon kan allt. 

Utöver oss här ovan så kan ni även komma att springa på Ingemar, Tobias och Charlotte som är våra extra händer när vi själva inte riktigt räcker till. Alla tre jobbar extra här hos oss och hjälper oss med logistik och lagerhantering. Vi har även vår fantastiska klippa Barbro som jobbar i butiken* och håller den i topptrim. 

Nog om oss, nu sparkar vi igång den här bloggen på riktigt. Nästa vecka kommer ni att kunna läsa om våra tre bästa tips för en lyckad inredning. 

*inredningsbutiken håller tyvärr stängt just nu pga Covid-19 men planerat att öppna i slutet av 2021, då i nya lokaler (woop woop). 

2 Responses

  1. Eva Josefson skriver:

    Så trevligt att få följa med på er resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *