Våra 3 bästa inredningstips!

Har ni svårt att veta vart ni skall börja när ni skall inreda ert hem? Känns det ibland svårt att hitta rätt? Idag tänkte vi ge er våra tre bästa tips på hur man kan ta inredningen till en ny nivå. Allt handlar självklart om personligt tycke och smak men detta är en bra grund att stå på.

  1. Neutral bas och naturliga material.
    Arbeta med en lugn och neutral bas och naturliga material för att skapa en ombonad känsla. På detta sätt kan upplevelsen av rummet förändras snabbt och enkelt genom att addera textilier och mönster.
  2. Blanda hårda och mjuka material.
    Försök att blanda hårda och mjuka material, framförallt i köket. Det blir lätt hårt med exempelvis rostfritt stål, marmor och kakel. Satsa på en snygg duk till bordet eller fin matta. På bordet placerar du med fördel en bukett snittblommor tillsammans med ett levande ljus.
  3. Belysning, belysning, belysning.
    Belysning är så mycket mer än en snygg lampa. Förutom allmänbelysning är det fördelaktigt att använda punkt- och arbetsbelysning och såklart stämningsbelysning (!). Att lamporna i sig är dekorativa inredningsdetaljer är ju en grym bonus.

Får ni till ovan kan vi garantera att ni är en bra bit på väg till att skapa ett riktigt snyggt hem. Addera till personliga detaljer, någonting på väggarna och växter så är ni snart i mål. 

Tycker ni fortfarande att det känns svårt? Kontakta oss så hjälper vi er!

One Response

Comments are closed.