Homestaging i Bokenäset

Homestaging av Bokenäs

En av våra tjänster på Homestyling Trestad är såklart Homestaging. Vi vet vikten av att styla en bostad inför försäljning. Att visa en tom bostad kan påverka potentiella köpare negativt. Anledningen är att det kan vara svårt att uppfatta en bostads storlek, rymd och ljus utan möbler och annan inredning. Vår Homestaging-tjänst är en fullmöblering av en annars tom bostad där vi inreder med möbler, trivsamma textilier, växter, belysning, tavlor och olika inredningsdetaljer. Tillsammans lyfter det fram bostadens fulla potential. 

Vi gjorde en homestaging för ett tag sen av Lycke 127 på Bokenäset utanför Uddevalla – en rofylld och harmonisk landsbygdsidyll. Bostaden var omringad av vacker natur, fina vandringsleder, hav och badstränder. Vi hade kunnat tänka oss att flytta dit.

Vi brukar säga att vi genom vår styling med val av färg och form förändrar helhetsintrycket och bidrar till en snabbare försäljning. Det gjorde det verkligen i detta fall för huset såldes väldigt snabbt. Vi klappar faktiskt oss själva på axeln och tar åt oss äran för att ha framhävt bostadens fördelar med vår expertis. Med vår styling visade vi hur charmigt och idylliskt det kan vara att bo i en bostad som den i Bokenäset.

Det gällde för oss att vara väldigt flexibla då tillträdet av bostaden skulle ske extremt tätt inpå försäljningen. Vi var redo att avmöblera och nollställa vår fina styling igen kort efter att vi var klara med den. Tur det finns kamera som kan föreviga ett bra arbete som detta. Även tur att vi inte har något emot att konka och bära på tunga och otympliga grejor.

Detta uppdrag är vi lite extra stolta över att ha genomfört. Markexpo hade dessutom tagit in flera offerter på styling och vi på Homestyling Trestad blev de ”utvalda”. Nu hoppas vi verkligen att vi får vara med när de andra husen ska byggas också. Bara tanken på det ger oss extra energi.

Så varför är Homestaging så bra vid försäljning av bostad?

Först och främst så ger det en positiv effekt på slutpriset. Många mäklare föreslår idag att man vid försäljning av bostad tar kontakt med en stylist för hjälp med homestaging. De vet nämligen att det ger en effekt på slutpriset. Homestaging är väl värt investeringen. Det är avdragsgillt vid försäljning och vi fakturerar alltid efter avslutad affär vilket många uppskattar. Genom att göra rätt val av färg och form skapar vi rätt upplevelse av en bostad. Det kan vi göra oavsett om det är ett nytt eller gammalt objekt som ska säljas.