Vill du vara en del av vårt team!?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Om tjänsten
Vill du vara med och utveckla ett växande företag i Vänersborg? Är du en lyhörd person som finner glädje i möten såväl personligen, via telefon och email? Tycker du om varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik? Har du dessutom ett stort intresse för inredning och vill vara med på vår resa. Då kan detta vara något spännande för dig!

Om företaget
Homestyling Trestad AB grundades 2015 då vi hade ”inredningslager” i vårt privata garage. Under åren som gått har företaget expanderat och har idag en inredningsbutik och lager på 270m2. Vi har ett nära samarbete med flertalet mäklare, fotografer och fastighetsägare. Tillsammans med vårt fantastiska nätverk hjälper vi våra kunder med allt de kan tänkas vilja ha hjälp med för att underlätta vid deras troligtvis största affär.

Arbetsuppgifter
Vi jobbar oftast i team men ensamarbete förekommer. Du behöver vara stresstålig då vi hela tiden jobbar mot deadlines.

Jobbet innefattar mycket kundkontakter. Vi har stor kundfokus, du måste vara lyhörd och sätta kundens vilja och önskemål i första hand. Våra arbetsuppgifter är väldigt varierande. Vår huvudsyssla är homestyling där vi gör allt från stylingkonsultationer till fullmöbleringar/homestaging, utöver detta erbjuder vi även hjälp med packning iordningställande av dödsbon samt flyttstädning. Helt enkelt allt kunden önskar ha hjälp med vid sin bostadsförsäljning.

Kvalifikationer
Vi tror att du är en prestigelös person som finner glädje i att möta olika människor varje dag. Du är en naturligt positiv och social person som gärna fångar de magiska stunderna inom företaget via sociala medier.

Du har livserfarenhet och kan sätta dig in i våra kunders situationer och anpassa därefter. Vidare tror vi att du har ett stort intresse för hälsa och träning då detta är ett mycket fysiskt ansträngande arbete. Du är teknisk och inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är en ansvarsfull person med stort driv som lika gärna planerar stora inredningsprojekt som att piffa kuddar inför ett planerat kundbesök. Vi tror att du trivs i en föränderlig miljö med högt arbetstempo och är redo att växa långsiktigt tillsammans med oss!

B-Körkort är ett krav, är du dessutom van att köra med släp är detta meriterande.

Övrigt
Denna tjänst är en 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Förtroendearbetstid med lön efter överenskommelse. Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du någon fråga eller fundering kontakta Lina Land på 0737-18 88 57.

Välkommen att skicka in din ansökan till lina@homestylingtrestad.se märk med ”ansökan

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
Facebookinstagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *