Inredningshjälpen

Inredningshjälpen

Vill du få hjälp att inreda hela eller delar av ditt hem är inredninghjälpen prefekt för dig! Du har kanske svårt att få ihop helheten eller behöver extra hjälp med hur du optimerar din yta.

Inredningshjälpen finns alltså för dig som bor i ditt drömhem men vill ha tips och förslag på hur du kan ändra och komplettera din befintliga inredning hemma. Vi hjälper dig med färgval, tapeter, ljussättning och mycket mer så att du får det där hemmet du längtar efter.  

När du bokar inredningshjälpen kommer en av våra proffsiga inredare och besöker dig för en konsultation. Vi arbetar sedan fram en lösning som passar dig, ditt hem och dina behov. 

Detta är en tjänst hos oss som har vuxit extremt mycket den senaste tiden vilket vi är otroligt glada över. Det är alltid lika roligt att få komma in i folks hem och hjälpa dem att få fram det absolut bästa i det. Att verkligen få människor att trivas hemma.  Vi vet att vi säger det ofta, men vi är så otroligt tacksamma över vårt jobb.

Och om du känner att detta är någonting som du skulle behöva till ditt hem, eller om du känner någon som skulle uppskatta en förändring så tveka inte på att höra av er.

Stor kram från oss och trevlig helg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *