Inredningstrender…även om vi oftast inte följer dom..

Men hur snabbt går inte veckorna? Hur mycket vi än älskar vårt jobb så är det faktiskt ibland liiite skönt med helg också. Men det var inte det vi skulle dela med oss av idag, haha. Idag tänkte vi presentera lite inredningstrender som vi ser kommer att dominera under 2021. 

Trender tänker ni kanske? Är det något för oss? Nej, egentligen inte. Vi är verkligen mer för att man skall inreda efter sin personliga känsla och stil. Men med det sagt så är ju inte heller vi helt immuna mot trender och kan ju bocka av både en och två av nedan punkter som vi själva använder oss av. Men så funkar ju vi människor, vi blir ju ständigt påverkade av allt som sker omkring oss. 

Under 2021 så kommer vi se mycket av det jordnära och varma toner och naturmaterial är trendigare än någonsin.

Färgerna greige och beige hänger kvar från 2020 och övervinner fortfarande det helvita vilket vi gillar skarpt. Andra färger som vi kommer att se mycket 2021 är den blå tonen som gifter sig bra med de jordnära kulörerna. 

I möbler och inredning är mjuka naturmaterial såsom rotting, trä, jute, torkade växter och torkat gräs en riktig favorit. Men vi ser också naturmaterial av hårdare slag så som betong, sten, och marmor i mycket av vår inredning eller på väggar. 

Något som verkar bli en riktig trend under 2021 är de oregelbundna formerna. Stearinljus, vaser, lampor och annat får gärna ha en helt annorlunda form som bryter av de mer vanliga rektangulära, runda och raka formerna. Något som gör att ögat vill dras dit en extra gång. 

För att runda av det hela så vill vi bara nämna växter. Växter är lika trendigt som det har varit de senaste åren men något som fick ett ordentligt uppsving under 2020 var de torkade blommorna och det ser ut att hålla i sig. Torkade blommor är en riktig trend men också – hur lättskött?! Vi vill inte välja bort det levande men delar av hemmet kan absolut få ta del av den senaste trenden, om du frågar oss. 

Trevlig helg!

One Response

Comments are closed.