Lite om fotostyling

Lite om fotostyling

Foto. Kristian Pettersson

Äntligen blogg-fredag igen! Vi är så glada att vi hinner och lägger tid på att få till detta för det är så roligt.

Idag tänkte vi berätta lite mer om vår tjänst fotostyling. Vad är en fotostyling? Hur går det till? Och ökar det verkligen värdet av bostaden?

När du har bestämt dit för att sälja din bostad ingår det ofta i intaget från din mäklare att en stylist kommer hem till dig för en kostnadsfri stylingkonsultation. Många mäklare är nämligen övertygade om, och har själva upplevt att, just homestyling är väl investerade pengar vid en bostadsförsäljning då det oftast lockar fler spekulanter och vidare ett högre slutpris. 

För att ta stylingkonsultationen ett steg längre så rekommenderar vi att man adderar till en fotostyling. Då arbetar en av oss tätt tillsammans med fotografen när din bostad fotograferas. Vi tar även med oss färska örter, frukt, grönsaker och snittblommor för att skapa den där miljön som gör att potentiella köpare får en härlig wow-känsla när de tittar på bilderna. 

Det ligger mycket psykologiskt bakom spekulanters agerande och många börjar ”flytta in” i tanken riktigt tidigt. Att då ge dem förutsättningarna för att snabbt skaffa sig en positiv uppfattning om bostaden är viktigt. 

Tänk på att det är fotona av din bostad som skall få spekulanten att fastna för just den, därför är det superviktigt att göra ett bra första intryck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *