Kombinera gammalt med nytt!

Hitta en pärla på loppis!

Kombinera gammalt och nytt

Är du en fantast utan dess like när det kommer till att gå på loppis och besöka second hand-butiker? Eller är du kanske helt befriad från det, och aldrig tänkt tanken att köpa något som inte är nytt? Oavsett om du föredrar den moderna stilen eller ej så kan din inredningen bli mer personlig. Blanda in unika gamla ting som inte alla har, med övrig inredning. Gå på din egen känsla och vad du personligen tycker om. På vårt lager har vi en blandad kompott av gammalt och nytt. Vi älskar att kunna kombinera prylar från olika tidsepoker när vi planerar en styling.

Utbudet av loppisar är stort och “second hand” -affärer likaså. Det finns 1000 och 1 möjligheter till att fynda något begagnat som matchar din stil som handen i handsken. Vi tycker att det är kul att gå på jakt efter det perfekta fyndet. Att det är bra för både plånbok och miljö är en riktig bonus. Vi vill ge dig två tips som kan underlätta din första eller kommande loppistur och “second hand” -runda.

Ha klart för dig vad du letar efter innan du ger dig ut på begagnadmarknaden. Tänk som du gör när du ska handla mat. Med en handlingslista kommer du oftast hem med det du behöver för att kunna laga middagen. Spontaninköpen blir färre och du handlar mer resultatinriktat.

Så, sätt på dig de rätta glasögonen. Var fokuserad på det du söker och scanna av stället. Hittar du inte det du söker får du lov att se stället med nya glasögon. Börja utforska, rota, vända och vrida bland prylar. Du kan alltid hitta en oväntad pärla som du verkligen inte hade förväntat dig. Om inte annat får du ett fysiskt minne att bära med dig hem från loppisturen.

Har du lyckats kombinera gammalt med nytt på ett personligt sätt? Berätta gärna!